Ciasteczka morelowe
z syropem kukurydzianym i ryżowym
Producent: Natural
Masa: 150g
Kraj pochodzenia: Czechy
Skład: mąka kukurydziana i sojowa, syrop kukurydziany, olej kokosowy, wanilia naturalna, proszek do pieczenia bez fosforanu, fruktoza, syrop ryżowy, suszone morele.
________________________________________________________________________________
Opis produktu
Ciasteczka stworzone z myślą o osobach, które chą bądź muszą wykluczyć ze swojej diety cukier, gluten, mleko i jaja.
Ciasteczka z dodatkiem suszonych moreli stanowią wartościową przekąskę. Jak powszechnie wiadomo morele są źródłem przeciwutleniaczy, które dbają o młody wygląd naszego ciała oraz chroni przed chorobami cywilizacyjnymi. jak to przystało na owoce są bogate w sole mineralne i witaminy. Dostarczają organizmowi potasu, wapnia, żelaza, fosforu, witaminy C, B oraz PP.
Ciasteczka swój słodki smak zawdzięczają fruktozie (naturalny cukier owocowy) oraz syropom z kukurydzy oraz ryżu.
Zamiast mąki pszennej użyto mąki kukurydzianej i ryżowej, dzięki czemu ciasteczka są bezglutenowe.
Wartość odzywcza w 100g:
Wartość energetyczna 1828 kJ (375,5 kcal)
Bardzo smaczny makaron.Polecam! (Grażyna.)
(Grażyna lewicka.)Domowa receptura na pewno nie zawiera smietanki w proszku.
(Piotr.)Super smaczna kawa. Dziękuję.
(Ewa.)Przyjemne w smaku mleko, delikatnie słodkie.
(Ania.)Polecam! Z tej mąki wychodzą przepyszne bułeczki.
(Anita.)